×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins George kan niet wachten tot kerst

  Prins George kan niet wachten tot kerst

  Het Britse prinsje George kan niet wachten tot het Kerstmis is. De driejarige zoon van prins William weet maar al te goed dat er onder de boom cadeautjes op hem liggen te wachten. Volgens zijn vader heeft George de eerste kerstcadeautjes al uitgepakt.


  William en zijn vrouw Kate konden wel lachen om hun ondeugende zoon. Maandag gingen de twee met prins Harry langs bij het kerstfeestje van The Mix, een van de goede doelen die betrokken is bij hun Heads Together-campagne. Daar vertelde William over de fratsen van George. “Hij zei ook dat het hele gezin uitkeek naar de feestdagen”, zei radio-dj AJ King, die met de prins sprak, tegen Daily Mail.

  William, Kate en Harry kunnen zich bijna op gaan maken voor de feestdagen. William en zijn gezin brengen die door bij de familie van Kate en sluiten niet aan bij de festiviteiten op koninklijk landgoed Sandringham. Harry, die kerst zonder zijn geliefde Meghan Markle door moet brengen, schuift wel aan bij het traditionele kerstdiner van zijn oma koningin Elizabeth.

  19 december 2016 - 17:04