×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins George is gedoopt

  Prins George is gedoopt

  Prins George, de zoon van de Britse Prins William en zijn vrouw Kate is vandaag gedoopt. Dit gebeurde tijdens een 45 minuten durende ceremonie in het St. James Palace. De eerste foto's van deze aangelegenheid kun je hier vinden.


  De kleine prins werd vandaag om 15.00 gedoopt in aanwezigheid van een select gezelschap. Alleen de directe familieleden en de peetouders met hun partners waren erbij. Prins George werd op 22 juli geboren. Als eerste zoon van William en Catherine is hij derde in de lijn van Britse troonopvolging.

   

  23 oktober 2013 - 16:41