×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins George is gedoopt

  Prins George is gedoopt

  Prins George, de zoon van de Britse Prins William en zijn vrouw Kate is vandaag gedoopt. Dit gebeurde tijdens een 45 minuten durende ceremonie in het St. James Palace. De eerste foto's van deze aangelegenheid kun je hier vinden.


  De kleine prins werd vandaag om 15.00 gedoopt in aanwezigheid van een select gezelschap. Alleen de directe familieleden en de peetouders met hun partners waren erbij. Prins George werd op 22 juli geboren. Als eerste zoon van William en Catherine is hij derde in de lijn van Britse troonopvolging.

   

  23 oktober 2013 - 16:41