×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins George viert eerste verjaardag

  Twee nieuwe foto’s van Britse prins

  Prins George viert eerste verjaardag

  Het Britse Koninklijk Huis heeft weer twee nieuwe foto's vrijgegeven van prins George. Clarence House deelt de twee kiekjes via Twitter.


  Op de plaatjes is George samen met zijn ouders prins William en Catherine te zien. "Al kijkend naar de fladderende vlinders… Zoals beloofd hier twee nieuwe foto's van prins George", luidt het bijschrift. Op het ene kiekje houdt de hertogin van Cambridge haar zoon stevig vast terwijl hij om zich heen kijkt naar de vlinders en op de tweede foto zit George op de schoot van zijn moeder. Prins William zit ernaast met een vlinder op zijn hand. Zijn zoon kan zijn ogen hier niet vanaf houden.

  De foto's zijn genomen in de vlindertuin van het National History Museum in Londen. Afgelopen weekend werd ook al een foto van het prinsje onthuld. Daarop was te zien hoe het jongetje flink aan het wandelen was in de vlindertuin. Het Koninklijk Huis doet dit ter gelegenheid van de eerste verjaardag van George, dinsdag 22 juli. Fotograaf John Stillwell had de eer de plaatjes te schieten.

  22 juli 2014 - 01:16