×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins George gaat rugby spelen

  Prins George gaat rugby spelen

  De Britse prins William ziet voor zijn zoon prins George wel een carrière als professioneel rugbyspeler in het verschiet liggen. De baby van de hertog en hertogin van Cambridge mag dan nog geen negen maanden oud zijn, de voorbereidingen zijn al begonnen.


  ''Hij is een mooie jongen en jullie zullen blij zijn om te horen dat hij zich momenteel voorbereidt voor een leven als 'prop forward'!'', grapte William donderdag tijdens een receptie in de Nieuw-Zeelandse stad Wellington.

  De kleinzoon van koningin Elizabeth onthulde ook dat de kleine prins het meest luidruchtig is rond drie uur 's nachts. ''Ik hoop niet dat George jullie wakker houdt.''

  William en Catherine zijn allebei rugbyfans. Het stel heeft door de jaren heen al heel wat wedstrijden bijgewoond, vooral van het nationale team.

  11 april 2014 - 20:16