×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins George droeg zelfde pakje als William

  Tijdens eerste balkonscene Trooping the Colour

  Prins George droeg zelfde pakje als William

  Prins George maakte zaterdag zijn eerste opwachting op het balkon van Buckingham Palace voor de Trooping the Colour Parade en droeg daarbij dezelfde outfit als zijn vader William in 1984. Het zoontje van William en zijn vrouw Catherine had een hemelsblauw pakje aan, hetzelfde als zijn vader William droeg toen hij bij zijn vader Charles op de arm zat tijdens de parade toentertijd.


  Het kleine prinsje zwaaide naar de menigte vanaf de arm van zijn vader prins William. Die reed daarvoor ter paard nog mee in de parade, een jaarlijks terugkerend militair evenement ter ere van de verjaardag van koningin Elizabeth. Voor hij verscheen op het balkon werd prins George door zijn nanny bij het raam van Buckingham Palace gehouden. Het jongetje keek ondeugend en trok gekke gezichten.

  Door het raam kon George zien hoe zijn overgrootmoeder koningin Elizabeth zwaaide naar het publiek vanuit haar rijtuig, waar ook overgrootvader Philip in zat. Ook zijn moeder Catherine zat in een open rijtuig. Zij had haar eerste publieke optreden sinds de geboorte van prinses Charlotte vorige maand.

  14 juni 2015 - 13:14