×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins George beweert dat hij drie is’

  Aldus zijn moeder Catherine

  Prins George beweert dat hij drie is’

  Prins George voelt zich al een hele bink. Hij blies nog geen week geleden twee kaarsjes uit, maar het zoontje van prins William en Catherine denkt dat hij al drie jaar is. Dit onthulde zijn moeder zondag in Portsmouth. "George denkt dat hij ouder is", vertelde ze.


  De hertogin van Cambridge begaf zich tussen de moeders en kinderen. Het tweejarige zoontje van een zeilcoach stapte naar voren en stelde zich voor aan de hertogin. "Dag prinses, mijn naam is Freddie Wilson", zei de peuter. Op de website van Sydney Morning Herald staat dat de peuter Catherine vervolgens wilde doen geloven dat hij al drie is. "George zegt dat ook. Hij denkt dat hij ouder is", reageerde Catherine.

  Catherine ging ook een gesprekje aan met de tweejarige George Mills en vroeg hem of hij de kinderserie Peppa Pig leuk vindt. Dat zijn dertien weken oude broertje in slaap was gevallen, vond de hertogin niet erg. Ze zei te hopen dat haar dochter prinses Charlotte ook veel blijft slapen.

  Catherine kreeg cadeautjes mee naar huis, waaronder schattige fleece-truitjes voor George en Charlotte.

  27 juli 2015 - 10:18