×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins George 7 september naar basisschool

  Franse les en later ook Latijn

  Prins George 7 september naar basisschool

  Prins George gaat volgende week donderdag, 7 september, voor het eerst naar school. De vierjarige toekomstige koning van het Verenigd Koninkrijk wordt die dag door zijn vader prins William en moeder Catherine naar school gebracht. Dat maakte Kensington Palace bekend.


  William en Catherine kozen de Thomas’s Battersea School voor hun zoon, de school ligt vlakbij Kensington Palace waar het gezin deze zomer definitief zijn intrek nam. De Thomas’s Battersea School is populair, ouders wordt aangeraden hun kroost vlak na de geboorte al in te schrijven.

  De school staat bovendien goed aangeschreven en biedt bijzondere lessen. Zo krijgt George vanaf volgende week donderdag Franse les en begint hij over een paar jaar aan Latijn. Het prinsje komt volgens Hello! Magazine in een klas met zowel jongens als meisjes terecht.

  William en Catherine willen George en zijn zusje Charlotte (2) een zo normaal mogelijke jeugd geven. De hertogin van Cambridge liet in maart doorschemeren George vaker naar school te willen brengen. Toen ze tijdens een gala van de National Portrait Gallery andere ouders van leerlingen trof, zei ze: “Misschien zien we elkaar op het schoolplein”.

  29 augustus 2017 - 22:32