×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Edward vraagt Britse sterren om awards digitaal uit te reiken

  Een creatieve oplossing

  Prins Edward vraagt Britse sterren om awards digitaal uit te reiken

  De Britse prins Edward moest even creatief zijn. Vanwege de coronacrisis kunnen de Duke of Edinburgh’s Awards niet op gebruikelijke wijze worden uitgereikt. Edward heeft gelukkig iets anders leuks kunnen bedenken! Hij heeft Britse sterren videoboodschappen laten opnemen voor de duizenden jonge winnaars.


  Jongeren tussen de 14 en 24

  De Duke of Edinburgh’s Award International Foundation zet zich wereldwijd met studieprogramma’s in voor de ontwikkeling van jongeren tussen de 14 en 24 jaar. In 1956 werd de organisatie door prins Philip, de hertog van Edinburgh, opgericht. Nu is zijn zoon Edward de beschermheer en voorzitter van de organisatie.

  Videoboodschappen

  Tijdens de uitreiking zouden de jongeren eigenlijk in het zonnetje worden gezet. Nu dat niet door kan gaan, hoopt de prins toch op deze manier iets speciaals te doen voor de winnaars. Onder andere de acteurs Martin Kemp en Hugh Bonneville, tennisster Annabel Crof en presentatrice Gaby Roslin hebben een videoboodschap opgenomen. Dit is op het Twitter-account van de Royal Family gedeeld. ‘‘We hopen dat we jullie geweldige prestatie snel in levende lijve kunnen vieren,’’ laat het hof weten.

  Lees ook:

  Zo af en toe komt er een stukje info naar buiten over royals die je een regelrechte glimlach bezorgt. Dat is zeker het geval bij het lezen van dit leuke weetje over koningin Elizabeth en haar man, prins Philip.

  Aandoenlijk: dit is Elizabeths koosnaampje voor echtgenoot Philip

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA.

  15 april 2020 - 15:01