×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Edward bezoekt Sri Lanka

  Prins Edward bezoekt Sri Lanka

  Prins Edward en zijn vrouw zijn donderdag aangekomen in Sri Lanka. De jongere broer van prins Charles brengt een vijfdaags bezoek aan het land om de langdurige relatie met Groot-Brittannië te vieren.


  De graaf en gravin van Wessex werden bij aankomst verwelkomd door de minister van Buitenlandse Zaken Wasantha Senanayak en zijn familie. Daarna bezochten ze Third Space Global, een Brits bedrijf dat jonge Sri Lankanen opleidt om onlinetrainingen te geven aan schoolkinderen. De prins en zijn vrouw onthulden op het nieuw geopende kantoor ook een plaquette ter ere van hun bezoek.

  Tijdens hun trip reist het tweetal ook naar Kandy, waar ze een tempel en de koninklijke botanische tuinen bezoeken.

  1 februari 2018 - 16:42