×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Edward bezoekt Nigeria en Ivoorkust

  Enthousiast over jongeren

  Prins Edward bezoekt Nigeria en Ivoorkust

  De graaf van Wessex bezoekt deze week Nigeria en Ivoorkust. Hier ontmoet hij jongeren die deelnemen aan de Duke of Edinburgh International Award.


  Als voorzitter van de International Award Board of Trustees ziet prins Edward hoe de deelnemers en vrijwilligers profiteren van de kansen die zij krijgen dankzij het Award-programma. En hoe zij hun vaardigheden op het gebied van leven en leiderschap verder ontwikkelen.

  Meer dan 27.000 deelnemers

  Gisteren bracht Edward een bezoek aan de Internationale School voor Kinderen in Lagos. Hier ontmoette hij de huidige Award-deelnemers en sprak hij met ze over hun persoonlijke ervaringen met het programma. Sinds de herintroductie in Nigeria in 2014, hebben al meer dan 27.000 jongeren deelgenomen. En zijn meer dan 11.000 jongeren momenteel bezig met het behalen van hun Award.

  LEES OOK:

  Theater en kunst

  Prins Edward woonde later ook een showcase van Nigeriaans artistiek talent bij, met uitvoeringen uit de creatieve industrie van het land. Het evenement bracht vertegenwoordigers van Nigeriaanse bedrijven, kunst en culturele organisaties samen. De prins is een groot voorstander van theater en kunst en is beschermheer van vele kunstorganisaties, waaronder het Nationale Jeugdtheater.

  Gold Award

  Tijdens zijn bezoek leidde prins Edward ook de Gold Award-ceremonie. Hierin reikte hij certificaten uit aan jongeren die erin geslaagd zijn dit niveau van de Duke of Edinburgh International Award te behalen.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door The Royal Family (@theroyalfamily) op

  Bron: Instagram The Royal Family

  7 februari 2020 - 12:03