×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles weer even in cockpit

  Prins Charles weer even in cockpit

  Prins Charles zat gisteren weer even in een cockpit. De Britse troonopvolger kroop tijdens een bezoek aan luchthaven Heathrow achter de stuurknuppel van een passagierstoestel van British Airlines.


  Charles, die in de jaren negentig na een crash besloot zelf niet meer te vliegen, had volgens Britse media veel belangstelling voor de cockpit van de 787. De prins van Wales bezocht Heathrow ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van Terminal 5. Ook wilde Charles met zijn bezoek de veiligheidsmedewerkers en het luchthavenpersoneel in het zonnetje zetten.

  Voordat de prins in het toestel van British Airways een receptie bijwoonde, maakte hij op de luchthaven kennis met het personeel. Daar wachtte ook cocker spaniel Ned op de prins. De viervoeter wordt opgeleid tot bomhond en moet de grootste luchthaven in Europa in de toekomst veilig houden. Ned leek het goed te kunnen vinden met Charles, die door het beestje werd getrakteerd op een lik op zijn hand.

  14 maart 2018 - 10:02