×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles vol lof over gulle Britten

  Speech voor organisatie rampenhulp

  Prins Charles vol lof over gulle Britten

  De Britse prins Charles heeft het werk geprezen van het Disasters Emergency Committee. Hij deed dat tijdens de viering van het 50-jarig jubileum van de organisatie die hulp biedt bij rampen.


  De prins van Wales was in zijn speech ook vol lof over de Britten: "Ze behoren tot de meest gulle mensen van de wereld." Charles had een ontmoeting met vrijwilligers en andere hulpverleners van de organisatie tijdens de bijeenkomst in Londen. Vooral alle giften die gegeven zijn voor de ramp op de Filipijnen, zijn goed gevallen bij de prins.

  "Het is bijzonder opmerkelijk dat zo veel geld is ingezameld in zo'n korte tijd." De Britten hebben tot nu toe ongeveer 68 miljoen pond (bijna 82 miljoen euro) gegeven voor de slachtoffers van de tyfoon Haiyan.

  6 december 2013 - 15:42