×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles vergeleek Poetin met Hitler’

  Britse troonopvolger uit zorgen in privégesprek

  Prins Charles vergeleek Poetin met Hitler’

  De Britse prins Charles zou tijdens een bezoek aan Canada de Russische president Vladimir Poetin hebben vergeleken met de Duitse dictator Adolf Hitler. Dat meldden Britse media woensdag.


  Charles was met zijn echtgenote Camilla op bezoek bij oorlogsveteranen en hun familie in Halifax. In een gesprek met een destijds met haar familie naar Canada gevluchte Joodse vrouw zou Charles zich hebben laten ontvallen: "En nu doet Poetin bijna hetzelfde als Hitler.''

  Een woordvoerder van Clarence House, de residentie van Charles, wilde geen commentaar geven omdat het een 'privégesprek' betrof.

  21 mei 2014 - 09:51