×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles uit quarantaine en maakt het goed

  Hij blijft nog even op residentie Birkhall in Schotland

  Prins Charles uit quarantaine en maakt het goed

  Toen Charles positief testte op Corona, vertrok hij naar Schotland om daar uit te zieken. Zijn thuisisolatie aldaar was zelf gekozen, Camilla bleef in Clarence House, bij Londen.


  De 71-jarige prins is niet de enige vorst die besmet raakte met het virus. Ook onder meer Albert van Monaco en prinses Maria Teresa van Bourbon-Parma liepen het op. De 86-jarige Maria Teresa overleed er verdrietig genoeg aan, vorige week.

  Charles komt nu uit zijn zelfgekozen isolatie, maar is nog wel in Schotland. Overigens heeft hij enkel milde klachten gehad, niet bekend is waar hij het virus heeft opgelopen. Eerdere suggesties dat Albert van Monaco hem zou hebben besmet, doet de Monegaskische vorst af als ‘vergezocht’.

  Lees ook:

  Camilla is ook getest en blijkt geen Corona te hebben. Toch zondert ook zij zich – volgens de richtlijnen in Groot-Brittannië – af, voor het geval ze toch symptomen zou krijgen.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  31 maart 2020 - 10:54