×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles steekt draak met celebrity’s

  Prins Charles steekt draak met celebrity’s

  Prins Charles heeft bij de uitreiking van de Prince's Trust Awards in Londen de lachers op zijn hand gekregen toen hij in zijn speech verschillende Britse sterren op de hak nam. Vooral zijn opmerkingen richting zangeres Cheryl worden breed uitgemeten in de Britse pers.


  Charles grapte over Cheryls verschillende achternamen. 'Ik dacht een tijdje geleden bij mezelf: wie is Cheryl Tweedy? Toen realiseerde ik me dat ik Cheryl wel ken maar ik het Tweedy-deel een beetje heb gemist', zei de Britse troonopvolger. 'Ik kan de naamswijzigingen van alle betrokken bedrijven ook niet bijhouden', grapte hij even later onder luid gelach van het aanwezige publiek.

  Voormalig Girls Aloud-zangeres Cheryl is eveneens bekend onder de namen Cheryl Cole en Cheryl Fernandez-Versini gedurende haar huwelijken met Ashley Cole en Jean-Bernard Fernandez-Versini. Later gebruikte ze een tijdlang alleen haar voornaam, terwijl ze nu weer is teruggekeerd naar haar meisjesnaam Cheryl Tweedy.

  Charles grapte ook over het populaire Britse presentatieduo Ant en Dec, die voor het zevende jaar op rij de presentatie van de Prince's Trust Awards voor hun rekening namen. 'Ik ben dankbaar dat ze er weer bij zijn en dat ze elk jaar weer met iets betere grapjes komen', aldus de prins. Ook zanger Tom Jones moest eraan geloven. Hij moest eerder op de avond van een autocue lezen maar gaf het op toen hij het niet goed kon zien. 'Ik hoop dat hij de volgende keer zijn monocle meeneemt', zei Charles.

  De prins was er overigens niet alleen om grapjes te maken. Hij bedankte alle Britse celebrity's voor hun inzet bij goede doelen en zei dat ze daardoor het verschil maken.

  7 maart 2018 - 14:45