×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles schrapt bezoek Jos om veiligheidsredenen

  Charles en Camilla slaan op advies van het ministerie en de Nigeriaanse overheid het bezoek over'

  Prins Charles schrapt bezoek Jos om veiligheidsredenen

  Prins Charles en Camilla zien af van een bezoek aan de stad Jos tijdens hun reis door Nigeria. De stad is om veiligheidsredenen geschrapt uit het reisprogramma van de prins van Wales en de hertogin van Cornwall. Dit is gebeurd op advies van het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken en de Nigeriaanse overheid, meldt The Telegraph.


  Charles en Camilla kwamen dinsdag aan in de Nigeriaanse hoofdstad Abuja. Jos zou de laatste stad zijn van hun negendaagse reis door West-Afrika die ze donderdag afsluiten. In Jos zou Charles spreken over vredesonderhandelingen in de door conflicten geteisterde regio.Een bezoek aan een festival in de Nigeriaanse stad Lagos behoort deze week tot de hoogtepunten van het bezoek aan Nigeria. Het laatste bezoek dat Charles aan West-Afrika aflegde was in november 2006.

  6 november 2018 - 15:03