×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles schrapt bezoek Jos om veiligheidsredenen

  Charles en Camilla slaan op advies van het ministerie en de Nigeriaanse overheid het bezoek over'

  Prins Charles schrapt bezoek Jos om veiligheidsredenen

  Prins Charles en Camilla zien af van een bezoek aan de stad Jos tijdens hun reis door Nigeria. De stad is om veiligheidsredenen geschrapt uit het reisprogramma van de prins van Wales en de hertogin van Cornwall. Dit is gebeurd op advies van het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken en de Nigeriaanse overheid, meldt The Telegraph.


  Charles en Camilla kwamen dinsdag aan in de Nigeriaanse hoofdstad Abuja. Jos zou de laatste stad zijn van hun negendaagse reis door West-Afrika die ze donderdag afsluiten. In Jos zou Charles spreken over vredesonderhandelingen in de door conflicten geteisterde regio.Een bezoek aan een festival in de Nigeriaanse stad Lagos behoort deze week tot de hoogtepunten van het bezoek aan Nigeria. Het laatste bezoek dat Charles aan West-Afrika aflegde was in november 2006.

  6 november 2018 - 15:03