×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles rijdt hert aan

  Prins Charles rijdt hert aan

  Prins Charles heeft in Schotland een nare ontmoeting gehad met een hert. De Britse troonopvolger, die in Schotland bekendstaat als hertog van Rothesay, kon het beest niet meer ontwijken toen het de weg op sprong en reed het hert aan.


  Charles kwam er zonder kleerscheuren van af, meldt The Telegraph. De Audi die hij bestuurde, liep wel een beschadiging op. Berichten dat een monteur is afgereisd naar Balmoral, bevestigde Clarence House niet. Hoe het met het hert is, is niet bekend.

  Koningin Elizabeth verblijft sinds begin vorige maand op haar Schotse zomerverblijf Balmoral Castle. Ze krijgt daar geregeld bezoek van verschillende familieleden, zo zocht prins William haar vorige week op met zijn gezin.

  Elizabeth en haar man Philip kregen ook bezoek van dochter Anne. Zij zit echter in de lappenmand, ze kampt met een luchtweginfectie. Op doktersadvies houdt ze rust.

  15 september 2016 - 12:02