×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles rijdt hert aan

  Prins Charles rijdt hert aan

  Prins Charles heeft in Schotland een nare ontmoeting gehad met een hert. De Britse troonopvolger, die in Schotland bekendstaat als hertog van Rothesay, kon het beest niet meer ontwijken toen het de weg op sprong en reed het hert aan.


  Charles kwam er zonder kleerscheuren van af, meldt The Telegraph. De Audi die hij bestuurde, liep wel een beschadiging op. Berichten dat een monteur is afgereisd naar Balmoral, bevestigde Clarence House niet. Hoe het met het hert is, is niet bekend.

  Koningin Elizabeth verblijft sinds begin vorige maand op haar Schotse zomerverblijf Balmoral Castle. Ze krijgt daar geregeld bezoek van verschillende familieleden, zo zocht prins William haar vorige week op met zijn gezin.

  Elizabeth en haar man Philip kregen ook bezoek van dochter Anne. Zij zit echter in de lappenmand, ze kampt met een luchtweginfectie. Op doktersadvies houdt ze rust.

  15 september 2016 - 12:02