×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles op bezoek bij Royal Opera House

  Twee voorstellingen op één avond

  Prins Charles op bezoek bij Royal Opera House

  Als voorzitter van het Koninklijk Ballet en de Koninklijke Balletschool bezocht de Prins van Wales vanavond het Royal Opera House.

  De Prins van Wales werd begroet in de wereldberoemde theaterzaal door de 12-jarige danseres Krista, voorafgaand aan de productie van ‘The Cunning Little Vixen’. Charles werd hartelijk verwelkomd door de schoolvoorzitter, de hertogin van Wellington, en Alex Beard, de CEO van het Royal Opera House. De prins, die vorig jaar november 70 jaar oud werd, zette zijn verjaardagsfeesten voort door het toneelstuk te bekijken dat Liam Scarlett voor de Koninklijke Balletschool maakte en het programma bevatte ook een productie van ‘The Two Pigeons’ van Frederick Ashton, met twee levende vogels die over het podium vlogen.

  https://twitter.com/ClarenceHouse/status/1095422156496879617?s=19

  13 februari 2019 - 10:09