×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles ontmoet Australische oorlogsveteranen

  Prins Charles ontmoet Australische oorlogsveteranen

  Prins Charles en zijn vrouw Camilla hebben een druk programma tijdens hun bezoek aan Australië. Zo schudde de Britse prins de hand van de Australische premier Malcolm Turnbull en ontmoette hij oorlogsveteranen.


  De prins van Wales en de hertogin van Cornwall waren woensdag in Canberra, waar ze samen het National Museum Australia bezochten. Daar sprak Charles kort met Peter Farmer, een Aboriginal kunstenaar. Charles en Camilla maakten ook een wandeling door het nationale arboretum, waar zij uitleg kregen van scholieren over het behoud van zeldzame planten en bomen.
  De zoon van de Britse koningin Elizabeth had samen met premier Turnbull een ontmoeting met gewonde oorlogsveteranen tijdens een bijeenkomst van Soldier On. Deze organisatie maakt zich hard voor Australische mannen en vrouwen die fysiek of mentaal gewond zijn geraakt bij het dienen van hun land. Charles ziet het steunen van het leger als een van zijn belangrijkste taken als troonopvolger, zo blijkt uit de website The Prince of Wales.
  Camilla bracht ondertussen een bezoekje aan een truffelboerderij in Canberra, waar zij mocht proeven van gerechten van lokale chefkok Damian Babender. Hij gaf een demonstratie in het koken met truffels. Charles en Camilla zijn tot en met zondag in Australië.
   

  11 november 2015 - 10:35