×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles onder de indruk van budgetwinkel TK Maxx

  "Fantastisch"

  Prins Charles onder de indruk van budgetwinkel TK Maxx

  Prince Charles bracht dinsdag een bezoekje aan TK Maxx in Londen. Het was voor hem de eerste keer dat hij de budgetwinkel van binnen zag, maar was meteen enthousiast.


  Prince’s Trust

  De Prins van Wales was naar de hoofdstad afgereisd voor een ontmoeting met een aantal jonge werknemers die met behulp van zijn Prince’s Trust een baan hadden weten te bemachtigen bij TK Maxx. De hulporganisatie helpt achtergestelde jongeren met het oprichten van hun eigen bedrijfjes, het vinden van een baan en het leren van bepaalde vaardigheden. Ze volgen een vier weken durend programma en kunnen daarna aan de slag bij een retailer.

  “Vriendelijk zijn is het halve werk”

  Charles wilde, terwijl hij tussen rekken vol kleding en sieraden stond, van de jongeren weten hoe zij het vonden om in de winkel te staan en hoe het contact met klanten hen verging. “Vriendelijk zijn tegen klanten is het halve werk, nietwaar?”, zei hij tegen een van de jongeren, waarna hij grapte dat het soms “jaren duurt” om te leren hoe je onafgebroken moet lachen. Ook uitte hij zijn bezorgdheid over de vraag of er wel een fatsoenlijke lunchplek was en of de jongelui niet op een “afgrijselijke tijd” op moeten staan ’s ochtends.

  LEES OOK:

  “Erg trots”

  Na afloop van de gesprekken liet de prins de jongeren weten “erg trots” op ze te zijn. “Ik ben erg blij om te zien dat dit systeem werkt.”

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  5 februari 2020 - 08:12