×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles naar begrafenis Mandela

  Vertegenwoordigt zijn moeder

  Prins Charles naar begrafenis Mandela

  Prins Charles gaat volgende week zondag naar de herdenking van Nelson Mandela. Zijn 87-jarige moeder koningin Elizabeth is wegens haar hoge leeftijd geadviseerd niet de lange vlucht naar Zuid-Afrika te maken. Charles zal haar vertegenwoordigen, meldt een woordvoerder van Buckingham Palace.


  Premier David Cameron gaat dinsdag naar de herdenkingsbijeenkomst in Johannesburg, waar ook koning Willem-Alexander present zal zijn.

  Elizabeth was tot 1961 koningin van Zuid-Afrika, tot het land na een referendum een republiek werd. Elizabeth is hoofd van het Gemenebest waarvan Zuid-Afrika na de val van het apartheidsbewind opnieuw lid werd.

  8 december 2013 - 22:04