×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles moedigt basketbalsters aan

  Prins Charles moedigt basketbalsters aan

  Prins Charles heeft zondag, op de vijfde officiële dag in Australië, een bezoek gebracht aan de basketbalsters van Nieuw-Zeeland. Tijdens de wedstrijd tegen India werd het damesteam vanaf de tribune door de prins aangemoedigd.


  Na afloop van de wedstrijd maakte Charles een praatje met de sporters die meedoen aan de Gemenebest Spelen, de reden van zijn bezoek aan het land. Charles en zijn echtgenote openden woensdag de 21e editie van dit sportevenement waaraan 6600 atleten deelnemen.

  De dag begon in de St John's kerk in Cairns waar de prins van Wales zich mengde met de andere kerkgangers. Hij dronk met hen een kopje thee en complimenteerde de koorleden met hun zang. Na de kerkdienst stond een bezoek aan Royal Flying Doctor Service op de planning. Op de vliegbasis onthulde hij een nieuw toestel: de Outback Angel. Het vliegtuig kan, in tegenstelling tot de huidige toestellen van de hulporganisatie, van Cairns naar Brisbane gevlogen worden zonder bijgetankt te hoeven worden.

  Charles reist zondagavond door naar het noorden van Australië. Daar zal hij de laatste twee dagen van zijn trip doorbrengen.

  8 april 2018 - 14:27