×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles is Londenaar van het decennium

  Prins Charles is Londenaar van het decennium

  Prins Charles is woensdagavond uitgeroepen tot Londenaar van het decennium. De Britse troonopvolger kreeg de titel van de krant London Evening Standard, die de vernieuwers uit de hoofdstad eerde.


  “Ik ben geraakt en ja, verbaasd, dat de Evening Standard heeft besloten mij deze titel te geven”, zei Charles in zijn dankwoord. “Ik moet bekennen dat ik niet weet of ik blij of ongerust moet zijn. Misschien verlies ik mijn ‘touch’ als vooraanstaande kranten mij prijzen gaan geven”, grapte de prins van Wales.

  Charles werd onderscheiden als erkenning voor zijn baanbrekende werk op onder meer het gebied van biologische voeding. Ook zijn ‘onvermoeibare liefdadigheidswerk’, onder meer via zijn Prince’s Trust, en zijn promotie van Londen, Groot-Brittannië en het volk werd erkend.

  De prins vertelde dat pionieren altijd spannend is. “Er zijn altijd momenten waarop je je adem inhoudt en je vingers kruist. De kans dat iets verschrikkelijk mis gaat bestaat en de grens tussen succes en een totale ramp is dun.”

  8 september 2016 - 11:14