×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles is Londenaar van het decennium

  Prins Charles is Londenaar van het decennium

  Prins Charles is woensdagavond uitgeroepen tot Londenaar van het decennium. De Britse troonopvolger kreeg de titel van de krant London Evening Standard, die de vernieuwers uit de hoofdstad eerde.


  “Ik ben geraakt en ja, verbaasd, dat de Evening Standard heeft besloten mij deze titel te geven”, zei Charles in zijn dankwoord. “Ik moet bekennen dat ik niet weet of ik blij of ongerust moet zijn. Misschien verlies ik mijn ‘touch’ als vooraanstaande kranten mij prijzen gaan geven”, grapte de prins van Wales.

  Charles werd onderscheiden als erkenning voor zijn baanbrekende werk op onder meer het gebied van biologische voeding. Ook zijn ‘onvermoeibare liefdadigheidswerk’, onder meer via zijn Prince’s Trust, en zijn promotie van Londen, Groot-Brittannië en het volk werd erkend.

  De prins vertelde dat pionieren altijd spannend is. “Er zijn altijd momenten waarop je je adem inhoudt en je vingers kruist. De kans dat iets verschrikkelijk mis gaat bestaat en de grens tussen succes en een totale ramp is dun.”

  8 september 2016 - 11:14