×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles is een vermoeiende echtgenoot’

  Camilla doet boekje open over jarige prins

  Prins Charles is een vermoeiende echtgenoot’

  Prins Charles is een vermoeiende echtgenoot en dat gaat niet veranderen nu hij een dagje ouder wordt. Dat heeft zijn vrouw Camilla The Telegraph toevertrouwd. "Hij stopt never, nooit met werken", zei de hertogin van Cornwall tegen journalisten die met het stel zijn meegereisd naar India.


  Charles viert vandaag zijn 65e verjaardag in de deelstaat Kerala in het zuiden van India. Later op de dag vliegt hij naar Sri Lanka, om de vergadering van de Gemenebest voor te zitten. "Misschien kunnen we het in het vliegtuig vieren", hoopt Camilla. "Maar hij blijft bij zijn werk, dat weet ik zeker, ook als ik een verjaardagslied probeer te zingen. Misschien moet ik maar een bord omhoog houden met de tekst 'gefeliciteerd, schat'."

  Camilla vindt het ook behoorlijk lastig om een geschikt verjaardagscadeau voor haar echtgenoot te vinden. "Meestal maakt hij een verlanglijstje, zodat het niet fout kan gaan."

  14 november 2013 - 10:16