×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles in uniform voor Afghanistangangers

  Teruggekeerde militairen ontvangen medailles

  Prins Charles in uniform voor Afghanistangangers

  Prins Charles heeft zich dinsdag weer in zijn uniform gehesen. De prins van Wales zocht in de Elizabeth Barracks in Woking militairen op die onlangs zijn teruggekeerd uit Afghanistan.

  Charles, sinds 1975 regimentscommandant van de Welsh Guards, had de taak de teruggekeerde militairen hun Operational Service Medals te overhandigen. Tijdens de ceremonie nam de prins uitgebreid de tijd voor een praatje met een aantal soldaten, zag Daily Mail. Ook sprak Charles met familieleden van de militairen.

  Hun verhalen waren mogelijk herkenbaar voor de 70-jarige prins. Zijn jongste zoon prins Harry diende twee keer in Afghanistan. Harry, die in 2015 afscheid nam van het Britse leger, kreeg in mei 2008 zijn Operational Service Medal voor zijn werk in Afghanistan. Harry kreeg de versierselen van zijn tante prinses Anne.

  19 februari 2019 - 19:18