×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles in een podcast

  Speciaal voor Pasen

  Prins Charles in een podcast

  In een nieuwe podcast van Westminster Abbey leest prins Charles een Bijbelvers voor. Gisteren maakte de kerk in Londen dat bekend.


  Pasen staat natuurlijk voor de deur, dus Charles besloot een vers over de wederopstanding van Jezus voor te lezen. De ‘Abbeycast’ nam Charles eerder deze week al op in zijn Schotse residentie Birkhall. De podcast zal op eerste paasdag verschijnen op de website van de kerk en op andere podcastdiensten.

  De podcast werd gelanceerd omdat Westminster Abbey gesloten moest worden vanwege de coronacrisis. Er zijn inmiddels al drie afleveringen verschenen en rond Pasen komen er, naast die van de prins, nog meer uit.

  Lees ook:

  Vanwege het coronavirus brengt koningin Elizabeth deze donderdag anders door dan gebruikelijk. Ieder jaar is de Britse koningin op Witte Donderdag (Maundy Day) bij de Maundy Service in de St. George’s Chapel van Windsor Castle. Dit keer gaat de dienst dus niet door. Traditiegetrouw overhandigd Elizabeth jaarlijks muntstukken aan gepensioneerden. Aangezien dit veel betekent voor de kerk en de lokale gemeenschap, heeft Elizabeth besloten ze via de post op te sturen.

  188 gepensioneerden kregen een pakketje van Queen Elizabeth per post

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. 

  10 april 2020 - 11:13