×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles en Camilla onthullen kerstkaart

  Vrienden van het stel krijgen vrolijke foto

  Prins Charles en Camilla onthullen kerstkaart

  Prins Charles en zijn vrouw Camilla hebben een kerstkaart verstuurd. Binnenin de kaart staat een foto van de twee. Daarop is te zien hoe ze naar elkaar lachen.


  De foto is genomen in juni tijdens een paardenrace-evenement. Fotograaf Stephen Lock maakte de foto. De prins van Wales en de hertogin van Cornwall leunen tegen een balkon van wat lijkt op de koninklijke loge, zo is te lezen op de website. In de kaart staat de volgende boodschap: "We wensen u heel fijne kerstdagen en een goed nieuwjaar."

  De prins en zijn vrouw sturen de kerstgroet onder anderen naar vrienden van het stel en naar vrijwilligers. Ook een aantal van de andere royals heeft een kerstkaart verstuurd. Eerder werd al de groet van de Spaanse troonopvolger prins Felipe en zijn gezin onthuld. Net als die van de Belgische prins Laurent en zijn vrouw.

  19 december 2013 - 14:46