×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles en Camilla bezoeken moskee tijdens staatsbezoek Verenigde Arabische Emiraten

  Prins Charles en Camilla bezoeken moskee tijdens staatsbezoek Verenigde Arabische Emiraten

  Prins Charles en zijn echtgenote Camilla, de hertogin van Cornwall, zijn aangekomen in Abu Dhabi. De twee zijn op staatsbezoek in de Verenigde Arabische Emiraten en bezoek als eerste een bijeenkomst in de Sjeik Zayed Moskee.


  De twee wonen een evenementen bij dat in het teken staat van religieuze tolerantie. 

  Het is voor het eerst dat Charles en Camilla de moskee zien sinds hij af is. In 2007 bezochten ze het gebouw ook, maar toen werd deze nog gebouwd. 

  6 november 2016 - 17:25