×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles bezoekt Schotland

  Prins Charles bezoekt Schotland

  Prins Charles is vandaag terug in Schotland, waar hij de titel ‘hertog van Rothesay’ gebruikt. Hij heeft in het noordelijkste puntje van Schotland twee werkbezoeken op het programma staan.


  Eerst gaat hij in Halkirk naar het North Highland College, dat een centrum heeft voor veterinaire verpleging. Daarna bezoekt Charles de kunsttentoonstelling van de ‘Society of Caithness’ in Thurso.
  Beide plaatsen liggen zo’n 22 kilometer van het kasteel van Mey, de voormalige Schotse zomerresidentie van Charles’ in 2002 overleden grootmoeder Elizabeth. De prins heeft het Castle of Mey van haar geërfd en brengt er een deel van de zomer door, meestal zonder Camilla die de ‘vrije tijd’ gebruikt voor haar eigen kinderen en kleinkinderen.
  Charles onderneemt de komende dagen verschillende activiteiten vanuit Mey. Zo is hij zaterdag scheidsrechter bij het touwtrekken bij de plaatselijke Schotse Hooglanden-wedstrijden.
   

  31 juli 2014 - 15:22