×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles bezoekt pub helikoptercrash

  Britse prins sprak met overlevenden

  Prins Charles bezoekt pub helikoptercrash

  Prins Charles heeft een bezoek gebracht aan de pub in Glasgow waar vorige week tijdens een helikoptercrash negen mensen om het leven kwamen. De prins van Wales sprak daar onder anderen met mensen die de ramp overleefden, schrijft The Telegraph.


  De prins ontmoette ook medewerkers van het ziekenhuis waar de gewonden werden behandeld en met mensen van de ambulancedienst. Hij sprak met hen over de lastige reddingsoperatie. Hierna tekende de zoon van koningin Elizabeth een condoleanceregister voor de slachtoffers van de ramp. Het bezoek duurde zo'n 2,5 uur.

  De Schotse stad werd vorige week opgeschrikt door een politiehelikopter die neerstortte op een pub. Op dat moment woonden zo'n 120 mensen een optreden van een band bij. Naast de dodelijk slachtoffers vielen er ook 32 gewonden.

  7 december 2013 - 13:11