×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles bezoekt instituut voor Ierse talen

  Ierse president en prins bezoeken Victoria Gallery & Museum

  Prins Charles bezoekt instituut voor Ierse talen

  Prins Charles en president Michael Higgins van Ierland zijn beiden beschermheer van het instituut van Ierse talen aan de Universiteit van Liverpool. Om dat te vieren bezochten ze dinsdag met hun echtgenotes een receptie in de Victoria Gallery & Museum van de universiteit. De Ierse president is bezig met een driedaags bezoek aan het Verenigd Koninkrijk.

  Prins Charles en Camilla werken een vol programma af in Liverpool, waar ze dinsdag een warm welkom kregen. De prins van Wales nam onder meer een kijkje in de St. George’s Hall. Daar had Charles een ontmoeting met Makiziwe Mandela, die tekeningen van haar vader Nelson Mandela liet zien die er permanent tentoon worden gesteld.

  Charles bezocht ook het Royal Albert Dock, de gerenoveerde havengebouwen van rode baksteen vormen een attractie in Liverpool. In 2021 viert het Royal Albert Dock, dat zich tegenwoordig koninklijk mag noemen, het 175-jarig bestaan.

  Charles en Camilla besluiten hun bezoek in het Royal Opera House, waar ze de wereldpremière bijwonen van het ballet The Cunning Little Vixen van Liam Scarlett.

  13 februari 2019 - 11:37