×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles bezoekt gewonden aanslag Londen

  Prins Charles bezoekt gewonden aanslag Londen

  Prins Charles heeft vrijdagmiddag een bezoek gebracht aan het King's College Hospital, het Londense ziekenhuis waar de meeste gewonden zijn opgenomen van de aanslag woensdag bij het Britse parlement. Dat heeft Clarence House bekendgemaakt.


  Volgens Britse media nam Charles de tijd om artsen, verpleegkundigen en andere betrokkenen te bedanken. Hij noemde hun werk 'briljant' en 'fantastisch'. De prins informeerde naar de verwondingen van de slachtoffers en hoe hun huidige toestand is alvorens bewonderend tegen de doktoren te zeggen: "Het is geweldig hoe jullie hiermee omgaan."

  Charles werd ook op andere plekken in het ziekenhuis met enthousiasme begroet. Vele medewerkers wilden een handdruk van de toekomstige koning of met hem op de foto.

  Bij de aanslag kwamen vijf mensen om, onder wie de dader. Er liggen nog circa dertig gewonden in het ziekenhuis. Van twee van hen is de toestand kritiek.

  25 maart 2017 - 09:33