×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles bezoekt boeren in Derbyshire

  En maakt een wandeling met de Hertogin van Devonshire

  Prins Charles bezoekt boeren in Derbyshire

  Prins Charles is vrijdag in het Britse Derbyshire. Daar bracht de Britse prins een bezoek aan het Farming Life Centre. Charles zet zich graag in voor het Britse platteland en hij richtte daarom The Prince's Countryside Fund (PCF) op.


  In het Farming Life Centre sprak Charles met enkele boeren over de uitdagingen waar zij dagelijks mee te maken krijgen en op welke manier zijn fonds hen kan blijven steunen. Ook beraamt de hertog van Wales een overleg om de belangrijkste spelers in de rurale sector samen te brengen en zo een crisis te voorkomen. Britse boeren krijgen steeds vaker te maken met lage inkoopprijzen, meer administratieve rompslomp, grillig weer en moeilijke toegang tot subsidies waardoor velen op de rand van een faillissement balanceren.

  's Middags maakte Charles samen met de hertogin van Devonshire een wandeling door de tuinen van Chatsworth House, de residentie van de hertogin.

  23 oktober 2015 - 15:24