×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles bevorderd met nieuw lintje

  Prins Charles bevorderd met nieuw lintje

  De Britse prins Charles behoort dit jaar tot een van de gedecoreerden tijdens de lintjesregen in Canada. Hij is bevorderd tot companion in de Orde van Canada, de hoogste onderscheiding in deze orde. De prins van Wales krijgt het lintje voor zijn wereldwijde filantropische werk en ondersteuning voor Canadese veteranen.


  De prins van Wales en zijn vrouw Camilla begonnen donderdag een driedaags bezoek aan Canada in het Noord-Canadese gebied Nunavut. Daar bezocht het paar de Inuit. Vrijdag zijn Charles en Camilla in Ontario, waar onder meer een marktbezoek op de agenda staat. Zaterdag, de nationale feestdag, vieren de prins en zijn echtgenote in de hoofdstad Ottawa de stichting van Canada.

  30 juni 2017 - 13:38