×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Andrews naam geschrapt van eigen prestigeproject

  Platform noemt hem niet meer als oprichter

  Prins Andrews naam geschrapt van eigen prestigeproject

  De naam van de in ongenade gevallen Britse prins Andrew is geschrapt van de website van zijn investeringsplatform Pitch@Palace.


  Het initiatief, dat ondernemers en investeerders aan elkaar koppelt in onder meer Buckingham Palace, heeft aan de Britse krant The Telegraph bevestigd dat de website “momenteel wat veranderingen ondergaat”.

  Het platform noemt hem niet meer als oprichter en ook andere referenties naar hem zijn verwijderd. Andrew gaf eerder al aan terug te treden uit het zakenleven. Nadat hij onder vuur was komen te liggen na een interview met de BBC.

  In het gesprek met de Britse omroep werd hij stevig aan de tand gevoeld over zijn banden met Amerikaanse miljardair Jeffrey Epstein. De Amerikaanse zakenman pleegde zelfmoord in zijn cel, nadat hij onder andere was beschuldigd van seksueel misbruik van minderjarigen. Andrew zou hiervan af hebben geweten en zelf ook betrokken zijn geweest bij seksueel misbruik. In het gesprek met de BBC ontkende hij dit, iets wat veel kijkers ongeloofwaardig vonden.

  11 februari 2020 - 06:41