×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Andrew genoemd in misbruikschandaal’

  Tijdens Amerikaanse rechtszaak

  Prins Andrew genoemd in misbruikschandaal’

  Een vrouw heeft verklaard dat ze als minderjarige seks heeft gehad met de Engelse prins Andrew. Ze zou door een rijke Amerikaanse man zijn uitgeleend als seksslaaf aan rijke vrienden, onder wie de prins. Dat schrijft de Britse krant The Guardian vrijdag.


  De beschuldiging duikt op in een Amerikaanse rechtszaak tegen de Amerikaanse man, Jeffrey Epstein. Hij is veroordeeld voor seks met een minderjarige. Tussen 1999 en 2002 zou de vrouw ook zijn gedwongen om seks te hebben met andere mensen. Ze zou meermaals zijn misbruikt door de jongere broer van prins Charles.

  De prins en het Britse koningshuis hebben nog niet gereageerd op de beschuldiging.

  2 januari 2015 - 14:58