×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Andrew bezoekt Saoedi-Arabië

  Hertog van York ontvangen in Riyad

  Prins Andrew bezoekt Saoedi-Arabië

  Prins Andrew, de tweede zoon van koningin Elizabeth, is maandag in Saoedi-Arabië begonnen aan een reeks handelsbesprekingen. De hertog van York werd bij aankomst in Riyad eerst in het Al-Yamamah paleis ontvangen door de plaatsvervangend kroonprins Muqrin.


  Volgens het Saoedische persbureau wenste prins Muqrin de prins en zijn delegatie een prettig verblijf in het koninkrijk. Andrew op zijn beurt bracht de beste wensen over van zijn moeder koningin Elizabeth en zijn broer prins Charles aan de Saoedische koning Abdullah, aan de kroonprins en de plaatsvervangend kroonprins, aldus het agentschap.

  Vervolgens waren er vriendschappelijke besprekingen en werden er "zaken van wederzijds belang" besproken. De hertog van York plaatste een foto van de ontvangst op Twitter en toonde ook een opname van zijn bezoek aan de beurs van Saoedi-Arabië en de ontvangst door de gouverneur van Riyad (hoofdfoto). De prins maakt de reis op verzoek van de Britse regering die er alles aan gelegen is de banden met het olierijke koninkrijk te verstevigen. Eerder dit jaar was prins Charles ook al op bezoek.

  17 november 2014 - 16:05