×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prentenboek over verjaardag Elizabeth

  Prentenboek over verjaardag Elizabeth

  De Britse koningin Elizabeth is de hoofdpersoon in een nieuw prentenboek dat speciaal ter gelegenheid van haar negentigste verjaardag is gemaakt. Dat heeft de Royal Collection Trust aangekondigd.


  In het verhaal, dat geschreven is door Davide Cali, zoekt Elizabeth de perfecte kroon die ze op haar verjaardag kan dragen. Ze krijgt daarbij allerlei suggesties van de paleismedewerkers. Het is echter prins George, de zoon van prins William en zijn vrouw Kate, die uiteindelijk met de perfecte kroon komt aanzetten. De tweejarige prins heeft voor zijn overgrootoma een handgemaakt kroontje gemaakt.
   

  31 maart 2016 - 12:33