×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prachtige foto’s: Britse royals vieren Moederdag

  Kate en William eren hun moeders met mooie plaatjes

  Prachtige foto’s: Britse royals vieren Moederdag

  In het Verenigd Koninkrijk wordt Moederdag op een andere dag gevierd dan in Nederland. Gisteren was het daar zover. En dat lieten de hertog en hertogin van Cambridge niet ongemerkt voorbijgaan.


  Via Twitter en Instagram vliegen de foto’s en eerbetonen van de Britse royals aan hun moeders je om de oren.

  Kate en William plaatsten een viertal prachtige plaatjes. Op de tweede foto zien we prinses Diana, Williams moeder die in 1997 overleed. Op de vierde foto zien we een mooie kaart die kleine prins George zijn moeder Kate heeft gegeven. Ook Kates moeder is van de partij, zij staat op de derde foto. Mét een kleine Kate in haar armen, heel zoet.

   

  Ook prinses Eugenie, dochter van Sarah Ferguson en prins Andrew, eert mama Sarah met een serie foto’s. En geheel in de stijl van Eugenie ontbreken daarbij een paar echte ‘throwbacks’ natuurlijk niet.

   

   

  Lees ook:

   

  Bron: Instagram. Beeld: ANP/EPA, Instagram @kensingtonroyal, @princesseugenie

  23 maart 2020 - 11:15