×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Polowedstrijd prins Harry begint met stilte

  Polowedstrijd prins Harry begint met stilte

  Prins Harry heeft maandag in Singapore de slachtoffers van de aanslag in Londen herdacht. Dat deed hij met een minuut stilte voor de start van de polowedstrijd Royal Salute Polo Cup samen met de andere spelers en toeschouwers.


  Harry laat zich maandag van zijn sportieve kant zien. Met zijn deelname aan de polowedstrijd haalt hij geld op voor Sentebale, de mede door Harry opgerichte organisatie die in het Afrikaanse Lesotho kansarme kinderen ondersteunt. Het streefbedrag is een miljoen pond (1,1 miljoen euro).

  De Britse prins arriveerde zaterdag al in Singapore. Het officiële programma begon zondag, toen hij een martial arts-demonstratie kreeg en aanschoof bij een iftar-maaltijd.

  Later deze week vliegt Harry door naar Australië, waar hij woensdag de vierde editie van de Invictus Games lanceert.

  5 juni 2017 - 14:45