×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Poederbrief bezorgd bij Holyroodhouse

  Poederbrief bezorgd bij Holyroodhouse

  De bezorging van een verdacht pakketje met wit poeder bij het Schotse paleis Holyroodhouse in Edinburgh vormt voor de Schotse politie aanleiding tot een grondig onderzoek. Holyroodhouse is de officiële Schotse residentie van koningin Elizabeth.


  Op het moment dat de brief werd bezorgd was Holyroodhouse open voor toeristen. De omgeving van het paleis werd tijdelijk afgezet.

  De inhoud van de poederbrief blijkt onschuldiger dan het op het eerste gezicht leek. ''We kunnen bevestigen dat de verdachte brief die op woensdag bij het paleis is afgeleverd is geanalyseerd. De uitkomst geeft aan dat het publiek geen risico heeft gelopen", zegt een woordvoerder van de Schotse politie tegen de BBC. ''Het onderzoek richt zich op de identificatie van de afzender en het vaststellen van de omstandigheden rondom dit incident."

  8 juni 2017 - 08:54