×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Pippa wil bruiloft in festivalstijl

  Pippa wil bruiloft in festivalstijl

  Pippa Middleton is druk bezig met de voorbereidingen van haar huwelijk eind mei en heeft haar zinnen gezet op een feest in festivalstijl. Mirror schrijft dat de schoonzus van prins William een hamburgercateraar en een fish-and-chips-stand inhuurt om een muziekfestivalsfeer te creëren voor haar gasten.


  Pippa laat ook een aantal yurts neerzetten op het landgoed van haar ouders, zodat feestgangers kunnen blijven slapen.

  Een bron onthult dat de zus van Catherine, hertogin van Cambridge, na de traditionele huwelijksvoltrekking tijdens het feest in de tuin een wat informelere sfeer wil. Daarbij hoort ook een minder formele kledingstijl.

  Middleton trouwt op 20 mei met bankier James Matthews. Haar neefjes prins George en prinses Charlotte krijgen een belangrijke rol tijdens de bruiloft.

  23 april 2017 - 11:02