×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Pippa Middleton in huwelijksbootje gestapt

  Pippa Middleton in huwelijksbootje gestapt

  Onder grote belangstelling is Pippa Middleton zaterdagochtend getrouwd met bankier James Matthews. Het jongere zusje van Catherine, hertogin van Cambridge, liep in een kanten jurk van ontwerper Giles Deacon naar het altaar.


  Pippa werd naar het altaar gebracht door haar vader Michael. In april 2011 begeleidde hij zijn oudste dochter Catherine naar het altaar. Zij trouwde toen in de Westminster Abbey met prins William. Tijdens die bruiloft trad Pippa op als bruidsmeisje.

  Zaterdag waren de rollen omgedraaid, dit keer was het Catherine die de trouwjurk van haar zus fatsoeneerde voor ze de kerk in Englefield betrad. De hertogin deed dat met haar rug naar de ingang van de kerk, waarschijnlijk om soortgelijke foto’s die het achterwerk van haar zus in 2011 wereldberoemd maakte te voorkomen.

  Waarschuwing

  De kinderen van William en Catherine, prins George en prinses Charlotte, hadden tijdens de huwelijksceremonie een belangrijke taak. Beiden waren bruidskinderen. De hertogin van Cambridge begeleidde de kinderen de kerk in. Voordat ze dat deed, waarschuwde ze de groep niet te veel lawaai te maken.

  Catherines echtgenoot William arriveerde bij de kerk met zijn jongere broer prins Harry. Zijn vriendin Meghan Markle werd, tot verdriet van royaltywatchers en het verzamelde publiek, niet gespot in Englefield. De Amerikaanse actrice is wel in Engeland, verwacht wordt dat ze een van de vele gasten is die zich voor het huwelijksfeest bij het gezelschap voegt. Volgens Britse media woonden zo’n 120 gasten de kerkelijke huwelijksinzegening bij, op het feest in de achtertuin van de familie Middleton in Bucklebury worden nog eens 200 extra gasten verwacht.

  Iets na 12.45 uur (lokale tijd) verlieten Pippa en James St Mark’s Church als man en vrouw. Bij het verlaten van de kerk gaf het kersverse echtpaar elkaar, omringd door de bruidskinderen, een kus.

  20 mei 2017 - 15:11