×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Pippa Middleton heeft trouwdatum gekozen

  Pippa Middleton heeft trouwdatum gekozen

  Pippa Middleton heeft naar verluidt haar trouwdatum gekozen. Op 20 mei volgend jaar is het zover.


  Dat vertelt een ingewijde aan Us Weekly. Het zusje van Catherine is verloofd met James Matthews, een zakenman. 

  De twee zullen naar verluidt gaan trouwen in de St. Mark's kerk in Englefield, Berkshire. De save the date-kaartjes zijn de deur al uit volgens de bron. De receptie zou daarna zo'n 11 kilometer verderop gehouden worden, in het huis van Carole en Michael Middleton in Bucklebury. 

  Natuurlijk is de koninklijke familie aanwezig. 'Prinses Charlotte wordt bloemenmeisje', zegt de ingewijde. 'Ze zijn van plan om prins George page boy te laten zijn', vertelt de bron. Een page boy draagt de sleep van de bruid. Pippa haar zus Kate zal geen bruidsmeisje zijn, maar zal waarschijnlijk wel iets voorlezen bij de ceremonie. 

  8 december 2016 - 19:14