×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Pippa maakt naam pasgeboren zoon bekend

  De naam draagt een speciale betekenis

  Pippa maakt naam pasgeboren zoon bekend

  Pippa Middleton, zus van Catherine, heeft de naam onthuld van haar pasgeboren zoontje. In de Daily Mail laat ze weten dat haar kindje de naam Arthur Michael William Matthews draagt. En die naam heeft een speciale betekenis.


  Pippa en haar echtgenoot James Matthews verwelkomden het jongetje vorige maand. De naam Michael komt van de vader van Pippa, en de jongere broer van James, die in 1999 stierf tijdens het beklimmen van de Mount Everest. Na zijn dood begon Matthews met het ophalen van geld voor arme gebieden in Afrika en Azië in de vorm van de Michael Matthews Foundation.Pippa beviel in hetzelfde ziekenhuis als haar zus Catherine, en dat gebeurde slechts enkele uren nadat Prins Harry en Meghan Markle hun eigen zwangerschap hadden aangekondigd.

  11 november 2018 - 17:39