×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Piers Morgan: ‘misschien ging ik te ver met kritiek op Meghan’

  De presentator reflecteert op zijn eigen uitspraken

  Piers Morgan: ‘misschien ging ik te ver met kritiek op Meghan’

  En die uitspraken waren niet mals. Meghan kreeg er flink van langs van de lange Brit. Eigenlijk had hij geen goed woord voor haar over. En daar heeft hij nu iets over te zeggen.


  Piers verdacht Meghan ervan dat zij hem enkel gebruikte om haar carrière een handje te helpen. Toen zij en Harry zich terugtrokken als officiële royals, beschuldigde Piers haar ervan dat ze ‘haar familie, haar eigen vader en veel vrienden heeft gedumpt’ en daarna ‘William en Harry uit elkaar heeft gedreven waardoor Harry zich uiteindelijk afsplitste uit de royal family’. Fikse uitspraken dus.

  Lees ook:

  In een interview met een Britse krant geeft Piers nu aan dat hij ‘waarschijnlijk te ver is gegaan’. Hij vermoedt dat dit besef hem anders over het koppel, over Meghan, zal laten praten in de toekomst. Met een zorgvuldigere woordkeus. Hij voegde eraan toe dat het waarschijnlijk niet zo verstandig is voor iemand met zijn beroep om ‘dingen persoonlijk te maken’.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  11 mei 2020 - 16:18