×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Philip grapt over ‘terrorist’ met baard

  Philip grapt over ‘terrorist’ met baard

  De Britse prins Philip is weer eens met een ongepaste opmerking in het nieuws gekomen. Zondag zou hij een man met een baard hebben gevraagd of hij een terrorist is.


  De 96-jarige echtgenoot van koningin Elizabeth stelde de vraag toen hij met een deel van de koninklijke familie naar de St. Mary Magdalene Church in Sandringham liep. 'Philip wenste veel mensen een gelukkig nieuwjaar en spotte toen die man met baard', vertelt een ooggetuige tegen de Daily Mail. 'Hij wees naar hem op een grappige manier en wendde zich tot een van zijn lijfwachten terwijl hij vroeg of dat een terrorist was.'

  Volgens de ooggetuige was het duidelijk dat Philip een grapje maakte en kon het 'slachtoffer' er gelukkig om lachen.

  Philip staat bekend om ad rem uitspraken en grappen, die door de jaren heen niet altijd op vruchtbare grond vielen. Zo waarschuwde hij Britse studenten in China eens dat ze moesten oppassen geen spleetogen te krijgen als ze te lang bleven.

  1 januari 2018 - 14:58