×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Peter en Autumn kondigden scheiding eind vorig jaar al aan

  "Na enkele maanden van discussie"

  Peter en Autumn kondigden scheiding eind vorig jaar al aan

  De scheiding van Peter Phillips en zijn vrouw Autumn komt niet als een verrassing voor de Britse koninklijke familie.


  De oudste kleinzoon van koningin Elizabeth kondigde het nieuws eind 2019 al aan, zo blijkt uit het statement dat de twee dinsdag hebben verspreid.

  Het paar, dat in 2008 trouwde, kwam “na enkele maanden van discussie” tot de conclusie dat een scheiding het beste voor hen en hun twee kinderen is. Ze gaan de voogdij over hun dochters, de 9-jarige Savannah en 7-jarige Isla, delen.

  Buckingham Palace wil niet op het nieuws reageren omdat het om een privégelegenheid gaat. In het statement van Peter en Autumn staat wel vermeld dat hun beide families bedroefd zijn door het nieuws.

  De 42-jarige Peter is de zoon van prinses Anne en momenteel vijftiende in lijn van troonopvolging.

  11 februari 2020 - 16:27