×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Peetouders prins George bekendgemaakt

  Peetouders prins George bekendgemaakt

  Prins George krijgt zeven peetouders. Oliver Baker, Emilia Jardine-Paterson, Earl Grosvenor, Jamie Lowther-Pinkerton, Julia Samuel, William van Cutsem and Zara Phillips zijn volgens de BBC door de hertog en hertogin gevraagd.


  De enige koninklijke peetouder is Zara Tindall. Dat is een nicht van prins William. Er werd in de afgelopen weken al druk gespeculeerd over wie door prins William en zijn vrouw Kate gevraagd zouden worden. Eerder gingen er geruchten dat de twee zes peetouders zouden kiezen.

  Prins George wordt woensdagmiddag om 15.00 uur gedoopt in de koninklijke kapel van het St. Jamespaleis in Londen. Alleen directe familieleden van Kate en William en de peetouders met hun partners zijn erbij aanwezig.

  23 oktober 2013 - 11:12