×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Peetdochter van prins Charles overleden

  Peetdochter van prins Charles overleden

  Tara Palmer-Tomkinson is op 45-jarige leeftijd overleden. De Britse socialite werd woensdag levenloos gevonden in haar huis in het zuidwesten van Londen, meldt de BBC.


  Tara is voormalig columnist van de Sunday Times, realityster en peetdochter van prins Charles, die goed bevriend is met haar vader. De doodsoorzaak is niet bekend. In januari werd bekend dat ze een niet-kwaadaardige hersentumor had.

  De politie vond haar lichaam woensdag in haar appartement in Bramham Gardens. Prins Charles en zijn echtgenote Camilla laten in een reactie weten diep bedroefd te zijn. Hun gedachten gaan uit naar de familie. Tara was bevriend met Charles. Ze was in 2011 te gast op de bruiloft van William en Catherine.

  Palmer-Tomkinson is dochter van Charles en Patricia Palmer-Tomkinson. Haar vader vertegenwoordigde Groot-Brittannië bij het skiën tijdens de Olympische Winterspelen van 1964. Hij leerde Charles skiën. Tara presenteerde veel programma's op de Engelse televisie, waaronder het populaire Dirty Cows en Top Gear en zat in 2002 in I'm a Celebrity…Get Me Out of Here.

  8 februari 2017 - 19:34